9.10.2010

friday night fever

HUOM! TÄMÄ ON PERJANTAINA KIRJOITETTU KIRJOITUS, MUTTA JULKAISTAAN VASTA NYT KOSKA HITLER


Huva ilta 


Voi ny hyvänen aika kun nukuttaa. ¦D Tänään oli tetin viimeinen päivä ja olen jopa ylpeä työpanostukseeni. Oikeastaan päivän ainoa vitutus maximus on se, että jouduin raahaamaan reppua, laukkua ja kameraa mukanani kaupungilla 2h ennen treenejä. Hengasin kaupunginkirjastossa ja tuli lainattua Pikku Fingerpori, Simonin kissa, Maisa&Kaarina: Aina vaan paksumpi ja Black Sad: Valkoinen valtakunta. Tykästyin tuohon viimeisinpään sarjaan joskus kuukausi takaperin, kun olin viettämässä aikaa, yllätys yllätys, kaupunginkirjastossa ennen treenejä (ei mulla oo oikeesti tylsä elämä, saan vaan sen kuulostamaan siltä ;u;) ja päätin lainata sen. Huippukamaa, eipä siitä muuta oikein voi sanoa.

Tungen tähän väliin vielä päivän asunT-paita ☆ Animecon -09
Housut Underground (tuunattu)
Kengät Converse All Star
Tatuointihanskat ☆ M's World
Laukku Seppälä


Palataan päivä taaksepäin, eli torstaihin. Seikkailin kapungilla aika myöhään illalla, kun menin kummini luo yöksi ja hän pääsi töistä vasta kuuden maissa. Kuvailin ja kiertelin kauppoja. 
Huppari ☆ Seppälä
T-paita ☆ Kekäle
Alushame ☆ H&M
Päällyshame ☆ Cybershop (tuli housujen mukana)
Legginsit ☆ H&M
Kengät ☆ Converse All Star
Pitsikäsineet ☆ KappAhl

Semmottei.


2 kommenttia :

  1. Blacksad on kyllä semmonen sarjis ettei sitä pysty ees lukemaan ku runkkaa vaan SILLE VESIVÄRITYKSELLE ;; terveisin miukki jolta löytyy kaikki 4 osaa hyllystä

    VastaaPoista