27.12.2010

dun dun duun

... otsikko, ehehe.

Iltaa vain. Ah mikä häpeä huomata että edellisestä merkinnästä on jotain... kuukausi. D: Ikuinen ongelmani tuntuu olevan jutunjuuren puute. Mua kiinnostais kauheesti tehä juttua vaikka siitä miten laitan hiukset tai meme asioista jotka on mulle tärkeitä. Ei vaan saa aikaseks. Toisekseen mua huolettaa se että lukeeko tätä blogia kukaan. Kirjoittelen tätä lähinnä omaks ilokseni, mutta kyllä se ajatus käy varmaan jokaisen bloggaajan mielessä edes kerran, vai mitä?

Noh, lätinät sikseen. Voisin tähän väliin laittaa vaikka kuvamateriaalia joululomasta. \ouo/


 

Vaniljatuoksukynttilä, ostettu Joensuun Citymarketista. Aivan ihana ;_; Tuoksu on mukavan mieto ja raikas. Oon jo pitkään kaivannu huoneeseeni jotain tunnelmantuojaa ja tää sopii tänne kuin nyrkki naamaan. 8D


En oo pahemmin ulkoillu näillä pakkasilla (mikä on sinänsä hassua, koska rakastan talvea), joten ajattelin tuossa yksi ilta käydä ikuistamassa edes yhden kuvan talvisesta taivaasta ja lumisista puista. Luonto on aivan uskomattoman kaunis tähän aikaan vuodesta, mutta aurinko laskee niin nopeasti enkä ehdi edes herätä ennen pimeän tuloa... Yes, I'm just joking.


Jostain syystä kuvahostaajani Photobucket ei suostu lataamaan enempää kuvia, joten en viitsi sitten enää kolmatta kertaa yrittää. Nauttikaa tästä yhdestä jouluaiheisesta kuvasta. 
Joulu on suosikkijuhlani ja sen odottaminen on ihanaa. Tänä vuonna joulufiilis tuli kyllä vasta aatonaattona, kun koristelimme porukalla kuusta kotosalla. By love,
nobu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti