16.2.2011

roadtrip

(,,#゚Д゚):∴;'・,;`:ゴルァ!!


Hyvää iltaa! Järkytyin suuresti kun tajusin, että edellisestä blogimerkinnästä on reippaasti yli viikko. Heittäisin tähän yleisen selitykseni, eli ei ole ollut mitään kerrottavaa, jos se olisi totta. Asia ikävä kyllä on juuri päinvastoin, eli kalenteriani ovat täyttäneet kokeet, aineet, esitelmät ja _paineet jatko-opinnoista. Tulen märisemään niistä vielä monet kerrat, mutta yritän olla stressaamatta liikaa, mullahan on selvät suunnitelmat. (゚ー゚)(。_。)ウンウン No panic. 


―――

Sunnuntaina isäni pelasti minut totaaliselta hermoromahdukselta, kun käytiin pienellä ajelulla Lieksan Kolilla. Vähän kauempaakin olevat lukijat varmaan ovat kuulleet nimen, I hope so. ( ´∀`)


Ajettiin jäätietä Pielisen poikki~ Ulkona oli aivan loistava keli, pakkasta -25 ja pilvetön taivas!


Ukko-Kolin rinteeltä. Bongaa kuu!
Nämä kolme kuvaa on otettu Ukko-Kolin huipulta. Isä sai kuningasidean että kiivetäänpä jäistä kalliota pitkin ylös katsomaan maisemia. Voitte uskoa että oli kylmä. Tuulen ansiosta pakkanen tuntui olevan vähintään -35 ja eikä tietenkään pipoa mukana... Mutta hengissä selvittiin, ainakin oon käyny nyt laskettelemassa! (Lue: maiharit eivät pitäneet portaissa). Ainakaan kamera ei kärsinyt vahinkoa. ;u;

―――

By love,
nobu

2 kommenttia :

  1. Itsekin olen joskus kolilla käynyt, muistaakseni viime vuonna ja pakko sanoa että nättiä oli !
    Se jäätie on kyllä kamala...... minua pelotti koko ajan että se murskaantuu tai jotain XDDD

    VastaaPoista
  2. vitsi miekin haluisin lähtee kolille ihan vaikka vaan kävelee kun en mie oikein osaa lasketellakkaa:D hienoja kuvia muuten.

    VastaaPoista