5.2.2011

taas askeleen edellä

|・ω・`)コッショリ

Hei vaan ja hyvää helmikuuta! Olen joutunut vähän hidastamaan päivitystahtiani, koska nyt täytyy tosissaan panostaa koulunkäyntiin (miten musta tuntuu että oon sanonu noin ennenkin tässä blogissa? XD). Maaliskuun alussa alkavat yhteishaut ja pitäis päättää minne haluaisi mennä opiskelemaan. Itse olen siinä mielessä aika onnellisessa asemassa, että tiedän jo ainakin kolme linjaa mihin haen. Ammattikouluun siis olisi tarkoitus suunnata, sillä lukuhommat eivät vain innosta. ._. Oon toivoton lusmu enkä varmasti selviäisi koeviikoista. 

Tässä lähiaikoina on sattunut vähän kaikenlaista. Isoenoni poismeno ja hautajaiset ovat varjostaneet elämääni tässä parin-kolmen viikon sisällä. Hän menehtyi loppiaisen aattona, ja uutisesta kuultuani en osannut suhtautua siihen tilanteen vaatimalla vakavuudella. Karu totuus iski vasten kasvoja vasta hautajaisissa, kun arkku kannettiin kirkkoon. 
Väliin Helvetin ja Taivaan
Ruumiisi nyt lasketaan
Taakse jäivät päivät päällä maan
Kauniit muistot kerrotaan
Yhdessä ne muistellaan
Ja kuoro Enkeltenkin laulaa saa ♥ R.I.P 

―――

Tuntuu idioottimaiselta hypätä toisen kuolemasta heti omaan onneen, mutta... tahdon jakaa tämänkin asian. Olen nimittäin ihastunut. ;_; ...rupes naurattamaan heti kun kirjoitin tuon. ( ̄ー ̄)ニヤリ Mutta siis! Musta on ihana huomata että vielä tässäkin iässä löytyy sitä pikkutyttömäistä intoilua ja perhosia vatsasta. Ääää, liian ihanaa.

―――Loppukevennyksenä vielä kuvaa mun uusimmasta hankinnasta. Super Mario-paita from Gamestop! Haaveilin tästä jo silloin kun niitä tuli kauppaan, mutta ei ollut rahaa... mutta nyt tämä suloisuus on minun! ャダヽ(o`皿′o)ノ


―――


□_ヾ(・_・ )カタカタ


By love,
nobu

3 kommenttia :

 1. saanko kysyä että paljon tuo ihanuuspaita maksoi? ♥__♥
  Ja osaanottoni :< harmittaa tämmönen...

  VastaaPoista
 2. Ihana paita! Ja osanottoni ,__,

  VastaaPoista
 3. huopalahti: kiitos♥
  Satzu: 19,90€ :> ja kiitos sinullekin♥

  VastaaPoista