30.4.2011

pääsiäisestä

こんぱんだ♪ヾ(●ω●)ノ”フリフリ

Teen pikaisen katsauksen pääsiäisen tapahtumista, kun en viime viikolla jaksanut kirjoitella merkintää loppuun. '8D

Lähdin siis torstaina 21.4 isäni kyydissä kohti Joutsaa Janin luo. Alkuperäinen suunnitelma oli, että lähdetään täältä viimeistään klo 12, mutta se venyikin sitten kahdella tunnilla ja kello taisi itseasiassa olla vaille neljä iltapäivällä ennenku päästiin kunnolla matkaan. Saavuttiin sitten vihdoin ja viimein Joutsaan n. yhdeksän aikoihin ja sieltä jatkettiin Janin isän luo missä majailtiinkin sitten koko pääsiäinen. :3


Pari auringonlaskukuvaa parvekkeelta... ♥

Pari näytettä meidän ravinnosta; 85%:sta tummaa suklaata ja cashewpähkinöitä. (^~^)モグモグ


Yllätyin siitä miten vähän Keski-Suomessa on lunta! Meidän takapihalla oli pääsiäisenä suunnilleen vielä metrin kinokset.

Tällaiset pitäisi olla jokaisessa kahvilassa. :3

Kessu ja Jani ♥

22.04.11 →
It's you and me, babe
From here to eternity

Tänä keväänä on tapahtunu paljon. Sain pari viikkoa sitten tuli postissa kutsut pääsykokeisiin ja vieläpä molemmille aloille minne ensisijaisesti hain! Osallistun varmuuden vuoksi molempiin, mutta pistän kaiken peliin ekan vaihtoehdon puolesta. Jos hoidan ennakkotehtävät huolella ja annan haastattelussa hyvän vaikutelma, minusta tulee syksyllä audiovisuaalisen viestinnän opiskelija. :3 Toivottakaa onnea!

Onnellisen ja tasapainoisen elämän lisäksi olen löytänyt vanhan rakkauden uudelleen - nimittäin Pokémonit. ♥ En malta odottaa että pääsen kaupungille metsästämään SoulSilveriä tai HeartGoldia. Ykkös- ja kakkoskauden poksut on parhaita. ;_;

- nobu

2 kommenttia :

  1. Tsemiä pääsykokeisiin! :) Toivottavasti saat haluamasi opiskelupaikan.

    Itse aikoinaan hain kanssa av-viestintään, ja on harmittanu hirveesti ku en panostanu tehtäviin tarpeeks hyvin... En sit ihan sinne päässy..

    VastaaPoista
  2. Henriikka // kiitos paljon! :3 uskon että sinullekin koittaa mahdollisuus tuolle uralle, tavalla tai toisella!

    VastaaPoista