18.6.2011

endless summer

ウィー (*^¬^)ノ∀ コンバンワインー

"Elämän on tarkoitus olla mielihyvän sävyistä, tasapainoista elämää yhdessä toisten ihmisten kanssa."


Hello, min lilla readerz! Anteeksi pienestä päivitystauosta, miulla on ollu kesäloman alusta asti meno päällä eikä ylimääräistä aikaa ole juuri ollut. Jani oli meillä aikavälillä 6.-10.6, eikä tuona aikana tehty oikeastaan mitään mainittavaa. Tiistaina käytiin kaupungilla kiertämässä divarit ja teetättämässä Janille lobe vasempaan korvanlehteen paikallisessa Undergroundissa (siellä on ehdottomasti Joensuun paras lävistyspalvelu, käykäähän tsekkaamassa!). Keskiviikkoiltana tehtiin tutkimusretki vanhalle Vallisärkän lavalle. Harmittaa ku en ottanu kauhean paljon kuvia sieltä, mutta tässä muutama maistiainen;

Itse lava ja tuolla taka-alalla näkyy päärakennus. 

Lava sisältä. Mielestäni erittäin siistissä kunnossa, huomioon ottaen että kaikki muut rakennukset oli käytännössä pistetty aivan palasiksi myös sisältä.

Lavan takaovi(?) ja avonainen ovi kellariin. Olin jo menossa tuonne pää kolmantena jalkana, mutta onneksi Jani oli varoittamassa mahdollisista myrkkykaasuista, mitä vanhoissa kellareissa yleensä on.

Graffiti lavan ulkoseinässä. Tehty... kauan sitten? Dunno.

Emme käyneet itse päärakennuksessa sisällä, koska lattia näytti siltä, että sortuu alta heti ensimmäisellä askeleella. Aion silti käydä tutkimassa sen vielä tämän kesän aikana, joten olkaahan kuulolla!


Tahtoisin vielä tähän loppuun heittää sellaisen kysymyksen, että olisiko teillä ehdotuksia tai toiveta tulevia blogimerkintöjä varten? Mahdollisesti muutosta ulkoasuun? Esittelyjä? Kuvia? Otan uusia ideoita vastaan jatkuvasti! ( ´ ▽ ` )ノ Kiitos jo etukäteen~! 


:llä nobu

2 kommenttia :

  1. heii, en oo huomannukkaan tätä postausta..

    kävin itekki tuolla yks ilta, mut en uskaltanu kun pari kuvaa ottaa, oli sen verta karmivaa :D
    harmi kyll kun ovat laittaneet ton paikan päreiks..

    VastaaPoista
  2. Ai sie oot täältäpäin? :D hitto ku en oo aikaisemmin edes tajunnu tota sun blogia, joten ryhdyinpä lukijaksi saman tien~

    VastaaPoista