15.7.2011

stuck on replay

Perjantaita itse kullekin säädylle siellä ruudun toisella puolella. :) ♥ Tänään on mun kalenterin mukaan virallinen juhlapäivä! Neljän viikon työputkeni on nyt ohi ja voin viimeinkin viettää sen niin kutsutun "kesäloman" rauhassa loppuun. Pääsin eilen jo hieman tuhlaamaan Stora Ensolla ansaitsemiani rahoja kaupungilla, mutta en valita - olin jo uuden tavaran tarpeessa, eiku-


Venytyskoru ★ Underground
14,90€
Lähdin kaupungille oikeastaan vain tämän kaunokaisen takia. 14mm kompassiplugi! ;_; Kokeiltiin myyjän kanssa olisiko se sopinut tuohon hieman ylivenyneeseen 10mm korun paikalle, mutta sen survaiseminen väkivalloin olis repiny ton arpikudoksen auki. Noh, venytellään seuraavan ostoksen voimalla se sopivaksi.
Venytyskoru ★ Underground
14,90€
 Oikeassa korvassa komeilee nyt 12mm timanttiplugi. Rustossa on ollut jo pidemmän aikaa 1,2mm rengas. Vasempaan laitoin eilen 5mm spiraalin, kuten tuosta kauniista turvotuksesta huomaa. 


Hihaton huppari ★ Jack&Jones
8,98€
Kerrankin alennusmyynneistä löytyi jotain! Alkuperäinen hinta oli 29,95€, eli sain tästä tuotteesta alennusta -70%! Mielettömän hyvä investointi.


T-paita ★ Jim&Jill
12,95€
Sorruin ostamaan normaalihintaisen tuotteen vaikka halvempiakin t-paitoja oli vaikka millä mitalla. Syyni tälle oli varmasti tuon paidan erinomainen materiaali; ihanan pehmeä ja suht. napakka, ei siis pitäisi olla vaaraa että venyy muodottomaksi säkiksi kun nyhtää helmasta. 

Näiden lisäksi ostin Schwarzkopf got2be-tuotteita kaksin kappalein, pullon hiuslakkaa ja pienen putelin hiuspuuteria. Käytän hiuksiini nykyään pelkästään tuota puuteria, koska se tekee hiuksista paljon luonnollisemman ja pehmeämmän näköiset. Suosittelen tuota kaikille!


Nähdään taas! ♥

♥:llä nobu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti