5.12.2011

keikkaraportti + kuvia

Moikka vaan kaikille! Olipa upea tunne avata kone tylsänä maanantaiaamuna ja huomata, että blogilleni on tullut kaksi uutta lukijaa. n_n Muchas gracias~ ♥ Kyllä täällä ilmeisesti populaa käy, vaikka päivitänkin noin viikon välein. Sekin asia varmasti korjaantuu vielä tämän vuoden puolella, mielialani on nimittäin lähtenyt yllättävään nousukiitoon. Joulukuu, asioiden selväksi puhuminen poikaystävän kanssa, pakkanen ja lumi... hyvältä tuntuu, oli syy mikä tahansa. Pitkästä aikaa tuntuu, että tästä sairaudesta voi sittenkin parantua. :-)

Mutta tosiaan! Tänään ajattelin kertoa jonkinlaisen stoorin perjantaisesta n keikasta. Jätkillä on ollut nyt menossa koko syksyn mittainen "Kiitos ja kunnia - 30 vuotta likaisia legendoja" -niminen juhlakiertue, ja Joensuu Areena oli tavallaan kolmanneksi viimeinen keikka, ellei kahta laivakeikkaa lasketa. Showtime alkoi 20:00, mutta areenan ovet avattiin yleisölle jo 18:30. Itse saavuin äitini kanssa paikalle suunnilleen seitsemän aikoihin, eikä silloin ollut vielä hirveää ryysistä, mitä nyt muutama tosifani nojaili jo kärsimättömästi lavan edessä olevaan turva-aitaan. Paikka alkoi täyttymään puoli kahdeksan maissa, ja viittä vailla h-hetkeä paikka oli mustanaan porukkaa. Itse jännitin ja heiluin hermostuneesti eturivissä, ja olin vain yhden ihmisen päässä turvakaiteesta (terveisiä heille jos luette tätä, olisitte ees jorannu täysillä kun kerran eteen pääsitte!). Esitys alkoi tyylikkäästi slideshow:lla, missä vilisi jokaisen bändin jäsenen lapsuuskuvia aina aikuisuuteen asti, jännitystä nostattavan musiikin tahdissa. Se oli niin upea tunne, kun sydän hakkasi kahtasataa ja tunsi olevansa osa sitä ilmassa väreilevää fiilistä. Lopulta, kun verho pudotettiin alas, jännityksen luoma paine purkautui yleisöstä ulos sellaisella vimmalla, että varmasti kuului Kajaaniin asti! Se oli niitä elämän hienoimpia hetkiä, joita ei koskaan unohda, varsinkaan kun kyse on henkilökohtaisesta lempibändistä. Tähän vielä muutama huonolaatuinen todiste paikallaolemisestani, jotka otin nokialaisellani;

Tämä kuva on muistaakseni ekan biisin aikaan otettu. Huomatkaa vasemmalla pari naishenkilöä, siellä on Miina Mikkonen ja Annika Eklund, jotka olivat kiertueella taustalaulajina.

Myös Suvi Teräsniska oli taustatriossa, ja lauloi tyttöjen sekä Lindholmin kanssa ihan lavan edessäkin.

Vieraileva tähti Jussi Hakulinen, joka tyylinsä mukaisesti lauloi ne ankeimmat ja surullisimmat biisit.

Lopuksi vielä kuvaa lavasta, kun bändi oli välitauolla. Keikka oli kaksiosainen, ja kesti yhteensä n. kolmisen tuntia.

Olke hyve. Tänään saattaa tulla vielä valokuvauspostaus, olkaahan kuulolla. ;-)


4 kommenttia :

 1. Kun uskoo oikeen kovasti johonkin ja jaksaa nähdä vaivaa sen eteen, asiat todellakin rupee järjestymään! :-) Tsemppiä sinne! ♥

  VastaaPoista
 2. Aaw kiitos, samoin sinulle! ;_; ♥

  VastaaPoista
 3. Moikka! Sattumalta eksyin sun blogiin ja ah mikä samaistumisen tunne iski heti! Mm. Yö on aivan paras, tosin taustalaulaja on Miina Mikkonen, ei Niina :)

  VastaaPoista
 4. Oho! Kiitos huomautuksesta, korjaan sen heti. :D

  VastaaPoista