11.12.2011

Rakas joulupukki...

Now playing: Jippu - Lunta ja enkeleitä

Ulkona on upea lumisade! ♥ Täällä metsässä alkaa jo olemaan taikatalven tuntua, kun puut ja pensaat notkuvat lumen painosta ja maihareiden varsi meinaa loppua kesken tuolla pihalla rämpiessä. Hyvästä säästä huolimatta en ole oikeastaan ehtinyt ulkoilemaan viikonloppuna, kun on ollut kaikkea muuta tekemistä. Eilen oli elämäni tähtihetki, kun tein ensimmäistä kertaa eläessäni ruokaa ihan itse! Ja kyllä, en ole koskaan kokannut isolle porukalle. Nyt saa nauraa. 8D

Niin tosiaan, ettei otsikko johtaisi hyväuskoista lukijaa hakoteille...
Monessa lukemassani blogissa on näin joulun alla vilahtanut tällainen lahjalista, joten minäkin inspiroiduin lopultakin tekemään oman. :3 Mulla on tänä vuonna aika vähän toiveita, mutta eivät nekään halvimmasta päästä (paitsi nuo "homosukat", jotka joku sukulaiseni varmaan suostuu tekemään). Taulu-tv on oikeastaan ollut haaveissa kesästä asti, kun sain PS3:n. Vanha kunnon putkitelkkari ei enää taivu uuden tekniikan alla. Objektiivi oli oikeastaan äidin idea, kun sanoin, etten tiedä mitä haluaisin joululahjaksi. Ihan hyvä sinänsä, en olisi varmaan itse tajunnut toivoa kyseistä kapistusta.


5 kommenttia :

 1. Kiva postaus! ♥ Millä ohjelmalla teit tuon lahjalistan? Itsekin haluaisin väkertää tuollaisen ;--;

  VastaaPoista
 2. Kiitos, sulka! ♥ Tuollaisen voi tehdä millä kuvankäsittelyohjelmalla tahansa, itse käytän GIMPiä sen yksinkertaisuuden ja monipuolisuuden takia. :)

  VastaaPoista
 3. Itken verta, koska Tamron AF 70-300 ;___;
  Tuota huonompaa objektiivia saa etsiä. Voisinpa melkein sanoa, että kaikki tuossa kusee. Antoisia kuvaushetkiä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Haha :D Eräs valokuvaajatoverini puolestaan totesi putken olevan ihan hyvä peruskuvaukseen. Vaativampiin otoksiin käytän muutenkin koulun välineitä. :)

  VastaaPoista