23.1.2012

tammikuisia ostoksia

Olen tainnut olla tämän kuukauden henkisesti jonkinlaisella säästökuurilla. En ole tehnyt sen suurempia hankintoja, ja nekin vähät mihin olen rahani pistänyt, ovat olleet alelöytöjä. Varautukaa todella onnettomaan saldoon ja vähäiseen kuvamäärään.

Nämä ostokset ovat joulukuun lopulta, mutta laitetaan ne kuitenkin samaan postaukseen. Eli ostin täytettä Pokémon-figuurikokoelmaani kirpparilta. Suurin osa näyttäisi olevan normaaleja marketeissa myytäviä pallojen figuja, ja joukkoon mahtui muutama harvinaisempi. Tuotteet on ostettu pienissä valmispusseissa, joiden hinta keikkuin kahden ja neljän euron välissä. 

Pillifarkut ★ H&M
10€
Huhhei, luulin jo ettei tälle keholle löydy istuvia pillifarkkuja! Henkkamaukassa tuli kuitenkin vastaan iloinen yllätys, kun pengoin alerekkejä. Tulevat varmasti olemaan asukuvissa, kun saan taas motivaatiota ottaa niitä. :-D

 NANAn ja Yotsuba&!:n uusimmat osat paikallisesta S-marketista. Ainoat mangasarjat joita viitsin enää ostaa suomeksi.

 Lauantai ei osoittautunutkaan ihan turhaksi päiväksi, bongasin nimittäin kirpparilta mukaani tämän kaunokaisen: Nintendo GameCube, parinkympin hintalapulla varustettuna! Uskomattoman halpa hinta kuin uudesta konsolista. Hintaan sisältyi kaikki tarvittavat johdot, kaksi peliohjainta ja muistikortti. Samaisessa hyllyssä oli myös Super Smash Bros. Melee, joka lähti myös mukaan nurkkiin pyöriskelemään.

Tuubihuivi (cobalt blue) ★ ONLY
8€
Pakkastuulet alkavat puremaan uskollisen palestiinahuivini läpi, joten ostin pikaisen pelastuksen tänään. Ihanan pehmeä, lämmin ja paksu, toivottavasti palvelee yhtä hyvin kuin edeltäjänsä. :-)

Nyt on aika painua nukkumaan kun sain päivityksen viimeinkin tehtyä. Jopa pikapostauksiin tuntuu menevän tuhottomasta aikaa... Hyvää yötä, kansalaiset!


3 kommenttia :

 1. Noi mangat on kyllä tosi hyvää luettavaa, varsinkin Youtsuba ja toi Nana on ihana ♥ Tosin itse en osta kumpaakaan suomeksi, mutta lukenut olen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sulka: Haha, yep! :-D Yotsuba&! on täydellinen aivot narikkaan -sarja, NANA taas palvelee loistavasti niin vakavan kuin huumorinkin ystäviä. Ehdottomia sarjakuvataiteen helmiä. :3

   Poista
 2. Toi GameCube! ♥ ja melee on nii paras peli, joskus pienen ain hutkin menee siin :DD

  VastaaPoista