24.2.2012

Kuulumiset erittäin lyhyesti

Hoah, jälleen yksi loputtomalta tuntunut viikko takanapäin. Jos en ole jo kertonut, meillä on at-aineiden jakso koulussa ja painan pitkää päivää aamuvarhaisesta iltahämärään. Normaalisti meidän koulupäivät on muissa jaksoissa ollu kymmenestä jonnekin kolmeen asti, ja aina epäsäännöllisiä, joten onhan tämä säännöllinen järjestelmä välillä ihan hyvä... Muuten mulle kuuluu ihan hyvää, mieliala alkaa olemaan jo parempaan päin. Iltainen itkeskely on helpottanut ja saan normaalisti unen päästä kiinni. Pienet arkiset asiat eivät enää ärsytä ja pystyn jotakuinkin kommunikoimaan ihmisten kanssa provosoitumatta. Ostettiin muuten isän kanssa mulle myöhäinen joululahja viime viikonloppuna, ihana iPod Touch ♥. Mukavaa vaihtelua ettei tarvitse ladata soittimen akkua päivittäin. :-D Kaikin puolin täydellinen laite ihanine pikkuvikoineen, purrr.

Kävin tänään kaupungilla ja nappasin nopeasti itsestäni kuvan. Tukka on taas kasvanut huimasti ja värikin hieman päivittynyt, kun värjättiin eilen. Tällä kertaa punainen väri tarttui mun blondiin juurikasvuun, jee!

Lähden muuten huomenna poikaystäväni luo Joutsaan viettämään etukäteislomaa. Kotipuoleen palaan keskiviikkona tai torstaina, joten palaillaan viikon päästä muhkeamman kuvasaldon kera. :-)

1 kommentti :