11.4.2012

7 asiaa minusta

Tämä haaste löytyy myös lokakuulta, mutta ajattelin ajankulukseni hieman päivittää tietoja.

Kuva maanantailta, join kahvia ja katsoin Adventure Timea :-)

1. Vaikka opiskelen ammattikoulussa enkä pitänyt lukiota edes vaihtoehtona, unelma-ammattini on silti edelleen lääketieteellisellä alalla.
2. Olen omistanut elämäni aikana yhden lemmikin, sekarotuisen Pikke-koiran. Se ehti majailemaan meillä vain muutaman kuukauden, koska jouduimme palauttamaan sen ajanpuutteen vuoksi entiselle omistajalle.
3. Pukeudun tosi yksinkertaisesti ja rennosti, eikä ulkonäöstä välttämättä uskoisi että olen kiinnostunut muodista.
4. Lonkkani kipeytyvät kamalan nopeasti ja kivut saattavat jatkua monta vuorokautta, päivisin jomotuksena liikkumisessa ja öisin hermokipuina. Jouduin lopettamaan karaten tämän takia, mutta jatkan varmasti vielä jonain päivänä.
5. Kuljen aina silloin tällöin isäni mukana tanssipaikoilla. Aloitin tanssiharrastuksen 9-vuotiaana isän opetuksessa ja lopulta päädyin kursseille mukaan. 12-vuotiaana aloin häpeämään sitä, joten jättäydyin pois. Nyt masennuksesta ja murrosiän kapinasta parannuttuani lähtisin mielelläni kursseille takaisin, jos vain olisi aikaa.
6. Keräilen kaikenlaista Pokémon-oheistavaraa. Jos keneltäkään löytyy nurkista vaikka elokuvia, pehmoja ja figuureja, ottakaa yhteyttä! Annan niille hyvän kodin. :3
7. Mietin tällaisia varten aina itsestäni pientä nippelitietoa mitä kertoa, mutten tosipaikan tullen saa yhtäkään ylös.
PS. Jo 26 stalkkeria, kiitos! ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti