30.4.2012

Klara vappen...

...och hela natten med bara vatten? Kyllä, kiitos.

Aika tuntuu juoksevan kauhean nopeasti aina keväisin. Rehellisesti sanottuna minulla ei juuri ole muistikuvia huhtikuulta. Mieleen jäi ainoastaan se kun mieheke oli meillä pääsiäisenä. Ehkä tämä tietämättömyys edellisestä kuukaudesta kertoo siitä, että olen keskittynyt täysillä kevääseen ja itseeni. Olen täynnä virtaa ja olen jopa alkanut kuntoilemaan säännöllisesti! :-D Kävelen päivittäin n. 5km koulumatkoja ja käyn vielä heittämässä saman mittaisen lenkin illalla, jos jaksan. Lisäksi teen joka toinen päivä 30min lihaskuntoharjoittelua. Eihän tällä mihinkään "kesäkuntoon" pääse, mutta mieli pysyy virkeänä ja tulee helvetin hyvä fiilis. Tällaiset pienet arkiset asiat jaksavat tsempata eteenpäin, kun jälleen kerran yksi rankka jakso elämässä on saatu selätettyä. Olen ostellut paljon kaikkea kivaa, mutta rahaa ei ole mennyt kuin muutaman kympin edestä, kiitos ja ylistys alennuksille. 

Mekko ★ Seppälä
13,95€
Tämä täydellisyys lähti Seppälästä mukaan yllä näkyvään hintaan ja pari kolme kokoa liian isona. :-D Ei se haittaa, rakastan sitä silti. ♥ 

Hiuskiinne ★ Sokos
9,55€
Ystävällinen myyjä neuvoi lyhyille hiuksille sopivan tuotteen ja olen kyllä tykännyt tosi paljon. Napakka mutta luonnollinen kiinnitys, hyvä tuoksu ja punamusta puteli.

Sanakirja ★ Kirjatori
9,90€
Omistan jo ennestään yhden suomi-japani-suomi -sanakirjan ja ostin tämän oikeastaan vain hyllyn täytteeksi... kunnes kotona huomasin, että kirjahan sisältää sanaston lisäksi todella kattavan sarjan arkiseen asioimiseen tarkoitettuja fraaseja ja perus kohteliaisuuksia, joita Japanissa tarvitaan. Ostan näköjään kaiken tarpeellisen aina vahingossa.

Huivi ★ Fida
4,50€
Vaikka alla oleva huivi onkin esittelemisen arvoinen ostos, kuvan pointti on lähinnä tuo kello. Löysin sen mummovainaani vanhasta korurasiasta, kun olin käymässä ukkini luona. Muistan tuon hyvin lapsuudestani, kuten kaikki muutkin rasiassa olleet korut. Tämä oli kuitenkin aina se, jonka etsin ensimmäisenä käsiini ja ihastelin pitkään. Nyt vihdoin yli kymmenen vuoden jälkeen uskalsin pyytää tätä itselleni ja aion totisesti säilyttää sitä kallisarvoisena aarteena.

Näihin sekaviin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa, hyvää yötä! ♥4 kommenttia :

 1. et uskokkaan, miten ihana oli lukea tällasta postausta! Jotenki tästä paisto sun aurinkoisuus ja tulin itekki hyvälle päälle! ♥
  ja tuo koru on jotain niin kaunista ♥

  VastaaPoista
 2. Aika mieletön toi kello, varmaan ihan törkee tunnearvo sillä! ♥ Harmi, kun itellä ei oo oikeen mitää konkreettisia muistoja/arvoesineitä saatuna omilta isovanhemmilta. :/

  Mut vitsit että kevät on ihanaa aikaa, se tuo jokasessa ihmisessä jotenki paljon uusia positiivisia ja yllättäviä puolia esille! Ihan aina itekkin yllättyy. Vaikutit just tosi aurinkoiselta tässä postauksessa, niinku ylempi kommentoija kirjotti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, yksi kalleimmista muistoista mitä lapsuudestani on jäljellä. :-) Ja kiitos kauheasti kehuista, olen itsekin ylpee siitä miten oon saanu asiat rullaamaan ja onnistunu tartuttamaan tän asenteen myös muihin.

   Poista