24.5.2012

Postipaketti ja ostoksia

Tämä viikko ollut opiskelun kannalta todella turha. Meillä oli maanantaina normaalisti koulua ja päivän päätteeksi saatiin ohje, että loppuviikon voi suorittaa itsenäisenä opiskeluna kunhan kaikki on valmista perjantaihin mennessä. Kuulostaa hyvältä? Not. Jos jokin ärsyttää, niin se että kulutan tehokkaat työskentelypäivät kotosalla pelaten ja luottaen siihen, että saan motivaationi takaisin palautuspäivää edeltävän vuorokauden aikana. Tälläkin hetkellä mun pitäisi olla kuvaamassa maisemia tai videomateriaalia lopputyöhön eikä istua tässä dataamassa, oh boy... MUTTA! Nytpä minulla on asiallista postattavaa, sillä sain tiistaina oikein iloisen yllätyksen, kun äiti ilmoitti CDon.com:n pakettini tulleen postissa. \o/

Vaatimattoman näköinen paketti, ei luulisi että se sisältää...

...puhdasta kultaa! No ei vaan...

...Pokémon: HeartGold! Jumantsuikka sitä fiilistä, kun luulit saavasi pelin pelkässä normikotelossa ja saitkin laatikon. Hyötyähän tästä ei sinällään ole, on vain nätti hyllyssä ja nostaa jälleenmyyntiarvoa.

Yllätyksenä tuli myös se, että paketissa tuli mukana Pokéwalker. Se on siis eräänlainen askelmittari, johon voit siirtää pelistä Pokémoneja ja kehittää niitä samalla vaikka lenkkeillessä.

Koko sisältö. Laatikko, peli koteloineen ja Pokéwalker.

Pelin aloittelua ja startterina Totodile. :3


Pelaamisen ohella olen käynyt kaupungissa hoitelemassa muutamia pakollisia juttuja, kuten istumassa tiistaina tuutorikokouksessa. Menin kaupungille jo tuntia aikaisemmin tarkoituksenani ostaa kesää varten kevyempää  vaatetta, kun kuljen näillä helteillä vieläkin farkut ja huppari päällä... Löysin H&M:ltä paljon kaikkea ihanaa ja käyn varmasti hakemassa vielä täydennystä näiden ostosten rinnalle:

T-paita ★ H&M ★ 9,95€
Ostan paitoja tosi harvoin naisten puolelta, mutta nyt menin ihan varta vasten penkomaan rekkejä. :-D Tottumuksesta otin kokoa isomman paidan, vaikka pienempikin olisi ollut mainio päällä. Joka tapauksessa oikein mukava kesävaate, ihanan kevyt ja ilmava. Legginsit ostin joskus keväällä JC:stä, maksoivat muistaakseni 4,95€ alennuksessa.

Haaremihousut ★ H&M 14,95€
Muistan kun vannoin etten ikinä osta haaremihousuja ja tässä sitä nyt ollaan... Sopivat mainosti  sellaiselle, joka ei halua luopua pitkistä housuista edes kesällä.
Päällä oleva t-paita ostettu viime kesänä, esittely tässä postauksessa.

Toppi ★ H&M  7,95€
Viime talvena ihastuin siniseen ja esittelinkin pari löytöä tammikuussa. Sinisen sävyt luovat kivan kontrastin punaisten hiusten kanssa eikä asukokonaisuus näytä läheskään niin tylsältä vaikka voittoisa väri olisikin musta. :-)

Rupean nyt treenaamaan, kolmen viikon sairastelutauko saa luvan riittää. Vi ses!

2 kommenttia :

  1. Eikä ihan mahtava pokemon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paras tämän genen starttereista :-) ...vai tarkoititko itse peliä? :-D

      Poista