10.6.2012

Everyday is like Sunday

Ohhoi, nyt on viikonloppu levätty rankan työviikon jälkeen. Pakko myöntää että pelotti ihan perkuleesti maanantaiaamuna kun äiti kuskasi mua ja tavaroita kohti Joensuuta, mutta homma olikin todella rentoa ja huippukivaa! Epäilin taitojani videokuvaajana turhaan ja tein kuulemma hyvää jälkeä, mutta hävettää vieläkin mun amatöörimäiset virheet, kuten vara-akun ja -muistikortin unohtaminen, mutta onneksi pomo ymmärsi ja otti aika kevyesti. :-D Seuraavalla kerralla ei toivottavasti sytytetä ruokaa tuleen mikrossa, haha! Työviikko oli sekä kokemuksen että elämän kannalta opettavainen, kun näin käytännössä että elämä jatkuu vielä eronkin jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa ja niin mä myös teen, jauzaa!


3/4-hihainen paita ★ KappAhl ★ 10,00€
Shortsit ★ H&M ★ (ei tietoa)

Kävin torstaina töiden jälkeen kaupungilla ja ostin heräteostoksena yllä olevan paidan. Mahdoin olla hieman väsynyt tai jotain kun en yleensä ostele mitään "turhaa", mutta eihän tuo nyt niin iso paha ole... Kerrahan tässä eletään. :-) Shortsit sain äidiltä, ovat "hieman" liian isot, mutta tykkään noista leveistä lahkeista.

Lakkasin muuten kynnet tänään ensimmäistä kertaa vuoteen. Laitoin simppelisti valkoisen pohjan ja tein päälle vaaleanpunaisella pystyraitoja. Naureskelen itsekseni oikean käden kynsille, jotka ovat kolmen lakkausyrityksen jälkeen vieläkin ihan kauheaa röpelöä, mutta eiköhän näillä pärjää.

Loppusanoiksi haluan vielä kiittää teitä kaikkia videopostaukseen tulleista kommenteista! ♥ Mulla oli pieni pelko sen julkaisemisen kanssa, että saan paikkakuntalaisilta anonyymisti asiattomia ja ilkeitä kommentteja, mutta se oli onneksi turha pelko. Mutta tosiaan, tällaista lyhyttä ja tiivistettyä tänään. Miepä jatkan sateisen kesäillan viettoa ja keskityn täysillä huomisen odottamiseen, vatsassa on jo se fiilis että huomenna tapahtuu... (・з・)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti