23.7.2012

Lyhyt ilmoitus

Hieman esimakua huomisesta!

Pahoittelen kovasti Animecon-kuulumisten myöhästymistä, latailen juuri videota YouTubeen ja tässä kestää vielä jonkin aikaa, joten postailen videon + tekstiä enemmän huomenna. Olin vielä viime viikon töissä ja iltaisin niin nuutunut, ettei päivitys käynyt mielessäkään. Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä, en lauantaina liikkunut kotoa juuri mihinkään ja sunnuntainakin kävin vain tavalliseen tapaan ukkini luona. Tänään maanantaina kävin kirjastossa palauttamassa lainoja ja hakemassa uutta tavaraa tilalle. Paikkakunnan kirjaston aikaansa jäljessä oleva levyosasto on toisinaan oikea aarreaitta, kun sieltä löytyy mm. Eppujen ja Hassisen Koneen vanhaa tuotantoa. :-) Lainasin cd-pinon lisäksi Torey Haydenin kirjan Häkkipoika, onko kukaan lukenut?

Nähdään huomenna videon merkeissä!

3 kommenttia :

 1. oih minnuu jäi harmittamaan ettei ehtiny maistaa noita pokka juomia tai sitä mansikkamaitoa ;__; oliko hyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon yllätyin miten paljon toi maistuu aidolta mansikalta! :3 upean makukokemuksen kruunaa mustan teen jälkimaku, nom ♥

   Poista
 2. ite oon ainaki tykänny kaikista haydenin kirjoista mitä oon lukenu, että kannatan. :) varsinki just tuo häkkipoika oli iha mielenkiintonen ku sen joskus kaks vuotta sitte luin.

  VastaaPoista