6.7.2012

Nyt on taas heinäkuu, oot yhä poissa ja ootan suaOlen jälleen kerran kauhuissani tästä ajankulusta, minne ihmeeseen nää päivät oikein häviää? Tämä on nyt vissiin sitä kesälomaa, kun ottaa niin iisisti ettei muista mitään, hehehe... heh. Ei, kyllä minusta tuntuu että olen vain niin ajatuksissani ja vähän hukassa elämäni kanssa. En tiedä johtuuko se joutenolosta, näistä sekavista ihmissuhdeasioista vai pelkästään omasta päästäni, kun en saa otetta mistään. Olen yrittänyt piirtää, valokuvata, kirjoittaa, huutaa, lenkkeillä, itkeä, katsoa elokuvia, pelata, koota cosplay-asuani... vaan ei. Häiritsevät ja itseääntoistavat ajatukset eivät katoa mihinkään, ne menevät vain hetkeksi piiloon ja tulevat luvatta takaisin. Onneksi maanantaina alkaa aikaiset aamuherätykset niin saan kaaokseni jonkinlaiseen järjestykseen. Kaksi viikkoa sitä ja olen taas lähtöpisteessä. Äh, ei nyt viitsi heittäytyä dramaattiseksi! Esittelen mieluummin viime aikoina tekemiäni ostoksia. :-)


ONLY:n farkut ★ Joen Jättikirppis ★ 5€
Käytiin äidin kanssa viime viikonloppuna kirppistelemässä ja löysin näiden housujen lisäksi Pokémon-tavaraa ja Gina Tricotin "jättipaidan". Erittäin reilua mitoitusta vaikka L-kokoa onkin, käy mulle melkein mekosta.


Hame 
★ Underground Store ★ 44€
Rakkaudesta tähän hameeseen! Kävin jo viime talvena aina välillä hipelöimässä tätä hametta ja nyt raaskin ostaa sen. Oli viimeinen jäljellä ja just omaa kokoa, aaw yeah!

Toppi ★ Jim&Jill ★ 9,98€
Tuo paita on toinen tuote minkä olisin halunnut jo ajat sitten, mutta parikymppiä on aika suolainen hinta tavallisesta topista. Nyt sen ollessa puoleen hintaan hain sateenkaarivaatteen kotiin.


Käsikorut ★ Glitter ★ 1€/kpl
Lisää kivoja värejä!

Mitähän ihmettä tämä Blogger taas temppuilee... Mutta joka tapauksessa, tällaista tänään. En osaa sanoa milloin päivitän seuraavan kerran kun seuraavat kaksi viikkoa menee töissä eivätkä päivät varmaan sisällä mitään mullistavaa. Lähden tosiaan 13.7 kohti Kuopiota ja Animeconia ja tuon kuvia ja kuulumisia jonkin verran mukanani. :3 Saatan tulevina päivinä tehdä blogiin pieniä muutoksia, joten älkää säikähtäkö!

8 kommenttia :

 1. Söpö hame ja sateenkaaripaita!

  VastaaPoista
 2. Aw toi sateenkaaritoppi on suloisa! C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ite kans ihan myyty tuohon vaatekappaleeseen, saa nähdä missä tulee käytettyä. :3

   Poista
 3. Ihania vaatteita ^__^
  Ootko käyny "haamutansseissa" taas, vai onks toi yks jokin vanha kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Uusi kuva on, pari viikkoa sitten kävin taas seikkailemassa tuolla. :-)

   Poista
 4. Kesät menee aina liian nopee >.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :C Tässä kesässä on ollut poikkeuksellisen paljon kaikkea ylikivaa enkä millään tahtoisi tottua ajatukseen, että kouluun olisi taas mentävä vajaan kuukauden päästä...

   Poista