3.11.2012

Vitutuspäivitys

VAROITUS! Tämä blogiteksti sisältää suoraa avautumista. Jos joku opettajistamme eksyy lukemaan tätä, mulle saa tulla nillittämään. Kaikella rakkaudella, terveisin nobu.

Pitkästä aikaa, taas. Päivien lyhenemisen ja pimeiden iltojen myötä olen tullut vain entistä aikaansaamattomammaksi blogin suhteen. Olen muutenkin kauhean väsynyt, vedoton ja jotenkin turhautunut. Asiat kiinnostavat samalla tavalla kuin ennenkin, mutta koulun epäsäännöllinen opiskelurytmi ja jatkuvasti muuttuva aikataulu pistää koko elämänhallinnan täysin sekaisin. En yleensä kiroile täällä blogissa, mutta nyt on pakko sanoa ihan selvällä suomella että mua vituttaa aivan saatanasti nämä systeemit meidän linjalla. Meiltä löytyy lukujärjestys joo ja jopa ajat milloin tunnit alkaa ja loppuu, mutta jumalauta kun niissä pysyminen tuntuu olevan ylitsepääsemätön ongelma. Kyllä se voi tuntua joistakin taivaanlahjalta että torstaiyönä ilmoitetaan ettei huomenna ole koulua, mutta itse kuljen pitkän matkan päästä kouluun, menen aikaisin nukkumaan enkä todellakaan arvosta kuuden maissa heräämistä katsomaan tekstiviestiä, jossa ilmoitetaan, että kouluun on turha vaivautua. Lähes yhtä paljon vituttaa vastaavasti se, että tulen kouluun kahdeksaksi hymy perseessä valmiina pitkään päivään, mutta paikan päällä isketään naamalle että voidaan lähteä kymmeneltä kotiin kun täksi päiväksi ei ole mitään tärkeää.
In the field of audio visual communication, table flips you.

2 kommenttia :

  1. !!!!! en voi muutaku allekirjottaa tän, oikeesti.

    ihan täsmälleen samaa kokee meidän visuaalisen myyntityön porukka tällä hetkellä.. kyllähän se kaikista muista on kiva, kun pääsee lähtee jo 10 aikaan kotiin, kun kulkee bussit tai ei tarvii ku kävellä kotiin, mutta musta on ihan helvetin "kiva" ootella pari tuntii tekemättä mitään tai chillailla vaan päämäärättömästi, että pääsis kotiin jollai kulkuvälineellä. jos tietäs jo etukäteen, että on vaan pari tuntii kouluun sen normaalin 6-8 sijaan, nii en varmaan ees vaivautuis paikanpäälle..

    melkeen jo kaipaan sitä opiskeluu..

    VastaaPoista
  2. http://tarinanivaillaloppua.blogspot.fi/2012/11/joku-viskasi-minua-haasteella-paahan.html haasteen sait !

    VastaaPoista